Als professionele installateurs van airconditioning bieden wij een scala aan volledig beheerde installatiediensten voor airconditioning.

Van het aanbieden van gratis offertes voor airconditioninginstallatie tot het leveren van ons eigen projectbeheer van begin tot het eind.

We zijn In staat om een ​​enkel systeem in een enkele kamer te installeren, of meerdere systemen in meerdere kamers of grote ruimtes, geen enkele taak is te klein of te groot. We zijn ook in staat om airconditioning te installeren in oudere gebouwen waar het ontwerp en de installatie complexer kunnen zijn.

Door onze jarenlange ervaring in de installatie van airconditioning hebben we nauwe professionele relaties opgebouwd met veel van ’s werelds toonaangevende fabrikanten en zijn we erkende installateurs van airconditioning voor Daikin, Mitsubishi, Panasonic, Samsung en Toshiba. Hierdoor zijn wij altijd in staat om het juiste aircosysteem te installeren, ongeacht de toepassing, sector of gebouwtype. Bovendien zijn al onze airco-installateurs gekwalificeerd en zijn ze up-to-date met de nieuwste industriële wetgeving.

We bieden u te allen tijde een concurrerende prijs.

Neem contact op met de specialisten van Ben amar Montage B.V. 040-711 44 14 of mail naar info@benamarmontage.nl.